Γαλάτσι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για δύο μήνες λόγω των έργων του μετρό

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο Γαλάτσι λόγω των εργασιών για την κατασκευή της γραμμής 4 του μετρό.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα Πέμπτη έως τις 25 Ιουλίου και καθ’ όλο το 24ωρο θα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως εξής:

1) Σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος της Λ. Γαλατσίου και για μήκος 120,00 μ. περίπου, πριν από τη συμβολή της με τη Λ. Βεΐκου / Αγ. Γλυκερίας με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Πρωτοπαπαδάκη.

2) Ολικός αποκλεισμός της οδού Ιπποκράτους με εξαίρεση τη χρήση από τους παρόδιους και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης από οδό Αγ. Γλυκερίας και για μήκος περίπου 40 μ.

3) Χαρακτηρισμός ως αδιεξόδου της οδού Ιπποκράτους και στο τμήμα αυτής από την εργοταξιακή κατάληψη έως την οδό Λυσίου.

4) Αντιδρόμηση της οδού Λυσίου από την οδό Γαλλακηδών προς και έως την οδό Ιπποκράτους.

5) Απαγόρευση της δεξιάς στροφής των οχημάτων που κινούνται από την οδό Αγ. Γλυκερίας προς την οδό Ιπποκράτους.

6) Υποχρεωτική πορεία με στροφή δεξιά των οχημάτων που κινούνται στην οδό Λυσίου από τη Λ. Γαλατσίου προς την οδό Ιπποκράτους.

7) Υποχρεωτική πορεία με στροφή αριστερά των οχημάτων που κινούνται στην οδό Λυσίου από την οδό Γαλλακηδών προς την οδό Ιπποκράτους.

8) Υποχρεωτική πορεία ευθεία των οχημάτων που κινούνται στην οδό Ιπποκράτους από την εργοταξιακή κατάληψη προς την οδό Λυσίου.

9) Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων επί της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος της Λ. Γαλατσίου και Αγ. Γλυκερίας, σε όλο το μήκος της εργοταξιακής κατάληψης.

10) Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Γαλατσίου και Αγ. Γλυκερίας στο τμήμα αυτού που καθορίζεται από τα 100 μ. πριν από την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης και έως το πέρας αυτής.

11) Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Γαλατσίου και Αγ. Γλυκερίας σε όλο το μήκος της εργοταξιακής κατάληψης.

12) Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Γαλατσίου και Αγ. Γλυκερίας και στο τμήμα αυτού που καθορίζεται από τα περίπου 100 μ. πριν από την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης και έως το πέρας αυτής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.