Κασσελάκης: «Καταθέτουμε κατηγορητήριο για τον Καραμανλή – Δεσμεύεται να ψηφίσει ο Μητσοτάκης;»

Kατηγορητήριο κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή αναφορικά με το δυστύχημα των Τεμπών αναμένεται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αύριο, όπως ανακοίνωσε σε βίντεο που ανήρτησε στα σόσιαλ μίντια ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ημέρες αφότου είχε προαναγγείλει πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική επιτροπή.

«Να λοιπόν το κατηγορητήριο. Συγκεκριμένο και πανίσχυρο. Με ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό θέτει το εξής ερώτημα: «Δεσμεύεται ότι θα υπερψηφίσει, προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση, ώστε ο Κώστας Καραμανλής να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, μετά από άσκηση ποινικής δίωξης;».

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Διαβάζω αυτό που αναρωτήθηκε προσχηματικά ο πρωθυπουργός στη Βουλή: «Πού ακούστηκε αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Να στηρίξουμε προανακριτική έτσι, γενικά, χωρίς κατηγορητήριο;».

Να λοιπόν το κατηγορητήριο.

Συγκεκριμένο και πανίσχυρο.

Με ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή.

Το καταθέτουμε αύριο.

Αφού το διαβάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμεύεται ότι θα υπερψηφίσει, προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση ώστε ο Κώστας Καραμανλής να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, μετά από άσκηση ποινικής δίωξης;

Θα στηρίξει την αλήθεια ή θα συνεχίσει τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών;

Την απάντηση την ξέρετε και την ξέρω.

Απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ του στερεί ακόμη και την τελευταία δικαιολογία.

Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής. Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης. Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο».